Privacy

Weet wie wat kan zien, voordat het ertoe doet

Rechten stapelen zich op, één dialoogvenster tegelijk. Bytesweep toont elke app die je hebt toegelaten, en controleert wat anderen zullen zien voordat je je scherm deelt.

Mac en Windows. 3 dagen gratis te proberen. Eén licentie, $29.99 eenmalig per computer, ontgrendelt elke tool. Geen abonnement, geen account.

Bijgewerkt

Bytesweep-pagina Privacy op een Mac: camera, microfoon, schermopname en andere toestemmingen met de apps die toegang hebben

Elk recht in één lijst

Op een Mac: camera, microfoon, schermopname, toegankelijkheid, Volledige schijftoegang, invoermonitoring, automatisering, contacten, agenda's, foto's, locatie en herinneringen, elk met de apps die je toegang hebt gegeven. Op Windows: camera, microfoon en locatie, met wanneer elke app ze voor het laatst gebruikte, plus de advertentie-ID en het niveau van diagnostische gegevens.

ShareSafe, voordat je je scherm deelt (Mac)

Eén controle voor een gesprek of presentatie: bestandsdeling, schermdeling en extern inloggen, AirDrop, bestanden op het bureaublad met veelzeggende namen, meldingsbanners, en welke apps je scherm kunnen delen. ShareSafe zet alleen uit wat het daarna weer aan kan zetten, en zegt je eerlijk wat het niet kan controleren.

Een privacyopschoner (Windows)

Wis recente bestanden, jumplists, het klembord, de DNS-cache en de recente lijsten van Office en andere apps, plus browsergeschiedenis, cookies en sessies voor Chrome, Edge, Brave, Firefox en andere. Opgeslagen wachtwoorden en bladwijzers blijven altijd onaangeroerd.

Op Mac en op Windows

MacWindows
App-rechten12 soortenCamera, microfoon, locatie
ShareSafe voor schermdelenJaNee
PrivacyopschonerNeeJa
Browsergeschiedenis en cookiesNeeJa, nooit wachtwoorden of bladwijzers

Vragen

Kan Bytesweep rechten voor me wijzigen?

Op een Mac kunnen rechten alleen in Systeeminstellingen worden gewijzigd; Bytesweep toont ze en brengt je erheen. Windows werkt voor de meeste op dezelfde manier.

Laat ShareSafe dingen uit staan?

Het zet alleen uit wat het weer aan kan zetten, en zet alles terug als je klaar bent.

Verwijdert de Windows-privacyopschoner wachtwoorden?

Nee. Wachtwoorden en bladwijzers worden nooit aangeraakt. Sommige items, zoals de DNS-cache, kunnen niet ongedaan worden gemaakt, en zijn gemarkeerd.